Entegre Web Server ile PHP IDE

3 Cevap php

Not: Bu başka değil "Ne iyi PHP IDE nedir?" soru.

Belirli bir özelliği ile bir PHP IDE arıyorum, yani entegre / gömülü web sunucusu (php etkin); ideal xdebug önceden birlikte.

Zaten Aptana 1.5 Bu işlevselliği vardır (ve de Zend Studio bazı eski sürümleri) olduğunu biliyorum, ama Aptana 1.5 oldukça uzun bir süre için desteklenmiyor olmamıştır ve biz geçiş 5.3 ve ötesinde PHP yapmak gibi, önemli ölçüde azalacak yararlılığı .

Eclipse PDT ve NetBeans dahil olmak üzere bazı seçenekleri baktım, ama her bir PHP IDE aslında kodu yorumlamak için ayrı bir yerel / uzak web sunucusu üzerinde dayanır görünüyor.

Ben yerel bir web sunucusu kurmadan oldukça önemsiz olduğunu biliyorum, ama bu, yükleme, yapılandırma ve 1000 makineleri üzerinde bir web sunucu bakımı sadece mümkün değil, bir sınıf çözüm içindir. Uzak sunucu çözümü nedeniyle de hata ayıklama işlevselliği (xdebug şu hata ayıklama istemci için bir kodlanmış IP gerektirir) kullanma ihtiyacı için çalışmaz.

Bu bir PHP IDE için böyle bir belirgin özelliği / eklentisi gibi görünüyor, ama benim araştırma şimdiye kadar hiç sonuç döndü.

3 Cevap

Delphi For PHP bunu yapılandırır ve başlatır / oturumları hata ayıklama için durur ki yerleşik bir web sunucusu (Apache) sahiptir. Gerekli hiçbir son kullanıcı yapılandırma bulunmamaktadır. Ancak, hata ayıklama motor PHP DBG'yi değil xdebug değildir.

PHP için Delphi tamamen PHP sitenin her türlü hata ayıklama desteklediğini unutmayın, PHP çerçevesi için VCL ile oluşturulan siteler sınırlı değildir.

NuSphere PhpED de var:

link text

http://www.enginsite.com/php-editor.htm - Google Search ile bu Bulundu. Bu uygulama şu anda son sürümü için kullandığı php.exe güncelleştirmek mümkündür; Bu nedenle, size keşfettik diğer IDE editörler için bu çözüm geçerli olabilir.

Komodo Edit (http://www.activestate.com/komodo-edit) - PHP kodlama yaparken kullanmak istediğiniz PHP yorumlayıcısı belirtmek için yeteneğine sahiptir. Noktalarını ve diğer hata ayıklama ihtiyaçlarını ayarlayabilirsiniz. (Http://docs.activestate.com/komodo/4.4/debugphp.html)