Nasıl Giriş sistemi genellikle OOP ile çalışır mı?

1 Cevap php

Maalesef bu kötü oluşmuş bir soru, ama ben daha fazla OO (PHP kullanarak) benim web uygulamaları yapmaya çalışıyorum eğer. * EDIT * I ​​* / EDIT framework kendimi geliştirmeye devam ediyorum * Her şey bir MVC sistemine musluklar Front Controller sistemi yaptık, bugüne kadar büyük olduğunu. FC, ne istediğinizi sayfa anlamadan o Modelleri ihtiyacı şey alır, ve daha sonra uygun Görünümü çağırır, (soyut Kontrolör nesne * / EDIT * uzanır * EDIT *) özel sayfa denetleyicisi yükler. Çok temel.

Ama şimdi, ben bir admin bölümü (quasi-CMS) yapmak gerekir. Nasıl bir giriş sistemi şeylerin büyük düzeni sığacak? Eğer bir giriş gerek olarak denetleyicileri ayarlarım? Eğer öyleyse, nasıl? Ne sadece giriş gerektiren bir kontrolörün bazı görüşlerini istiyorsunuz?

Şimdiden teşekkürler.

1 Cevap

Hangi framework kullanıyorsunuz? Böyle Zend veya CodeIgniter gibi bir çerçeve kullanmak yerine kendi haddeleme tavsiye ederiz.

Bu çerçeveler genellikle onlar için giriş çerçeveler kullanılabilir var çünkü neyse, ben sormak nedenidir.

Genellikle isimli Nasıl çalışır, her denetleyici bir soyut denetleyici sınıf altsınıflar. Controller Yapıcıda, ne yapmak geçerli bir oturum açma gerektirir söylemek bir bayrak ayarlanır. Sonra soyut sınıf her istek üzerine geçerli bir oturum için kontrol edecek ve (yani bir giriş denetleyicisi yönlendirmek) gerekli önlemleri alabilir.

Açıkçası, yani bir yöntem-by-yöntemine dayanarak, daha ince taneli / Bu daha karmaşık yapabilirsiniz.