Nasıl bir dosyanın başından itibaren ¿ï »kaldırırım?

0 Cevap php

Ben bunu gedit kullanarak açtığınızda görünüyor iyi bir CSS dosyası var, ama PHP (birine tüm CSS dosyalarını birleştirme) tarafından okunur olduğunda, bu CSS kendisine önüne aşağıdaki karakter vardır: ï »¿

PHP tüm boşlukları kaldırır, böylece ¿rastgele bir ï »kod ortasında tüm şeyi karışıyor. Bahsettiğim gibi ben gedit dosyayı açtığınızda, ben aslında öyle çok kolay bunları kaldırmak değil bu karakter göremiyorum.

Ben sorunu googled ve açıkça ben metin editörleri bir dizi, ftp ve rsync ile farklı linux / windows sunuculara etrafında dosyaları değişen oldum gibi olmanın mantıklı dosya kodlama ile yanlış bir şey var. Ben gerçekten olsa karakter kodlaması hakkında çok şey bilmiyorum, bu yüzden yardım mutluluk duyacağız.

Bu yardımcı olur, dosya UTF-8 formatında kaydedilmiş ve gedit alışkanlık bana (belge belirtilen karakter kodlaması kullanılarak kodlanan edilemez bir veya daha fazla karakter içeriyor) ISO-8859-15 formatında kaydetmek izin ediliyor. Ben pencere ve linux satır sonları ile kaydederek denedim, ama oldu ne.

0 Cevap