Zend Server, sadece APC ve Apache bir yükleme halinde bir araya munched mı?

2 Cevap php

Ben Zend Sunucu (PE ve CE) bakıyorum ve otomatik olarak onun sadece bir php.ini için önyüz ve temelde aslında bizim geliştirme makine için ilginç olurdu bu ya da eğer APC (değil mi?) Zend Optimizer varsa woundering am . Temelde Zend Sunucu ben opensource önbelleğe alma yazılımı alınamıyor ve böyle bir şey kendiniz oluşturmak için hangi modüller kullanmak istiyorum herhangi bir özel sos var. Sadece Apache, PHP ve APC almak veya xcache ile lighttpd kullanabilir?

EDIT: Is there an opensource alternative?

2 Cevap

Her zaman olduğu gibi ürün türü ile, fark (with SLA) ve paketleme desteği. Bu Zend da bazı güzel frontends koymak gibi görünüyor.

Zend Server birkaç ilginç özelliklere sahiptir. Eğer doğru hatırlıyorum Zend Optimizer, APC biraz daha hızlıdır. Ancak, en benzersiz özelliği, muhtemelen Zend Studio ve Eclipse için Zend Studio ile entegre bir online uzak bir PHP ayıklama aracıdır. Benzer çözümler (xdebug büyük) ücretsiz olarak kullanılabilir, ama aynı zamanda planlanmış GUI gibi bu hiçbiri.

Bu istikrarlı ve iyi desteklenen paket. Eğer, destek ve garanti gerekir ya da zaten olsa da, Zend Studio kullanarak sürece tavsiye etmem.