Izin vermek için bir PHP-MySQL uygulaması Ambalaj kolay kurulum

0 Cevap php

Ben PHP ve MySQL açık kaynak kodlu bir uygulama geliştirdik. Ben kendi bilgisayarınıza yüklemek ve beni onlar için ev sahipliği yapmak zorunda kalmadan kendi tarayıcı kullanmak son kullanıcıya vermek istiyorum. Onlar uygulamasını (bir geliştirici gibi php-apache yerel çevre olur) çalıştırmak için alır ve ben Windows'u veya öğrenme yatırım için şu anda vaktim yok ne olması olası konum çok ama son kullanıcılar olmayan geliştiriciler Mac SDK'ler bir gerçek windows veya Mac uygulaması yapmak. Ayrıca bu ilgilenenler çoğu arkadaşlar veya onların arkadaşları vardır.

Ben düşünüyorum çözüm php app kendisi ile Apache / MySQL / PHP paket ve yükleyici böylece app www / htdocs klasörünün içinde çalıştırmak olabilir bunları yüklemeniz sahip olmaktır. Onu çalıştırmak için kendi sunucusu ile birlikte gelen bir uygulama gibi.

  • Herkes önce bu tür bir şey yapılır mı?
  • Bunu yapmak için windows kaynağından apache / php / mysql kurmak gerekir mi, yoksa ben bir şekilde mevcut pencere ikililer kullanmak ve yükleyici sadece doğru yerde bunları yüklemek ve benim app pozisyon olabilir?
  • Ben uygulamayı başlatma veya kapatma apache durdurma / çalıştırma yoluyla yapılabilir, bu yüzden nasıl durdurmak / apache baştan içine kravat bir çalıştırma / durdurma uygulamak olacağını tahmin ediyorum.
  • Bu konuda herhangi bir yardım veya fikir mutluluk duyacağız.

0 Cevap