Open Source Çevrimiçi IDE [kapalı]

0 Cevap php

Bespin'de dışında herhangi bir açık kaynak online IDE var mı?

Eğer bulunursa bazı online IDE gibi; phpanywhere.net, coderun.com, squadedit.com, codepad.org, ancak bunların olmayan açık kaynak vardır.

Bespin çalışma için beni değil, ben bir Opera kullanıcısı olduğum için olabilir, ama bile Firefox'ta ben düzgün çalışması için alamadım. Ve başka bir alternatif varsa; ne yeni bir açık kaynak projesi oluşturma hakkında?


First, if I'm supposed to create an open source project; what would be the best place to host it? Any of these? - http://github.com/ - http://code.google.com/hosting/ - http://sourceforge.net/

Ben github çözümü ile gitti.


Ben php ve JavaScript framework MooTools ile bu yaratma düşünüyorum.

Ne kod düzenleme alanı üzerine inşa etmek en iyi yol olacağını?

  • html textarea etiketi
  • html iframe etiketi
  • google docs ile google did gibi kendi Enging yaratıyor?

Orada da Bespin'de gibi html5 seçeneği yaptım. Ama sorun onun değil çalışma olmasıdır. Ayrıca ben Bespin'de için gitmek istemiyorum bunun için başka bir nedeni onun bir ölü prosject olmasıdır. Bildiğim kadarıyla Bespin'de çalıştı ekip üyeleri birkaç şimdi diğer şirketler için çalışıyoruz.

Ayrıca, ben google yaptım "Operasyonel dönüşüm" üzerine onu inşa düşünüyorum. Ama önce bir ayrı Açık Kaynak prosject olarak bu oluşturmanız gerekir? MooTools için bir Operasyonel dönüşüm javascript uygulaması.

0 Cevap