Açık Kaynak İletişim Veritabanı Programı ASP.NET ve MSSQL veya PHP ve MySQL?

0 Cevap php

Şu anda benim kilise için (bir telefon rehberi için Fantezi Word) bir Açık Kaynak Kişi İstihbarat Uygulamasını bina bakıyor muyum ..

Bu temelde tür şey "bu kişinin anne-babalar için bir onay formu üret", bir kişiye bilgilerini görüntülemek ve "Bu tarihte, bu insanlar için Facebook'a mesaj" a göndermek gibi eylemler otomatik bir veritabanı sistemi olacak ..

Lemmie biraz bilgi vermek ..

Ben. NET ve MSSQLfor geçen yıl ve (iş için küçük bir veri uygulamaları Bina) bir yarısında çalışıyoruz ve ben im başlangıç ​​ona oldukça iyi olsun düşünüyorum

Benim sorum şimdi açık kaynak im düşünme olan bu proje i ASP.NET ile pulluk veya sözdizimi bizzar görünüyor, ya da Lotus Domino = P dışında raylar, grails, pratik bir şey olsa da PHP gibi Somthing Açık Kaynak (Python Ayrıca açık kullanmalısınız )

Ben oldukça hızlı öğrenen değilim ama bir Microsoft Sınav için çalışıyorum yıl sonunda ve şu anda iş yerinde projeler bir çok şey var ..

Çoğu insan cesur benim "benim dil seninkinden daha iyidir" tartışmasını istemiyorum ama ben onları çok seviyorum go ahead!

Gerçek insanların veri var neden olsa da güvenli olması gerekir!

Thanks -Daniel

0 Cevap