Öğrenim amaçlı mükemmel cepten tasarımı ile PHP projesi

0 Cevap php

Geçenlerde web uygulamaları düzgün OOP tasarım ilgi oldu ettik. Ben ilke ve tasarım desenleri çoğu anlamak düşünüyorum ama bazen bunları uygulamaya koyarak sorun var.

Ben MVC kullanmak ve ben OOP şekilde denetleyicileri ve görüşlerini tasarlamak mümkün olduğumu düşünüyorum. Ben yüz sorun modelleri ile. Ben özellikle genel bağımlılık enjeksiyon ve kontrol inversiyon takıntılı değilim. Küçük örneklerde güzel çalışıyor ama karmaşık, çok katmanlı modelleri tasarım sorun var - Ben, vb alt katmanları içine bağımlılıkları enjekte etmek için çeşitli yollar hakkında düşündüklerim

Bu yüzden ben çalışma olabilir daha deneyimli cepten programcılar tarafından yapılan bazı projeler için bakmaya karar verdi. Ben tercihen MVC mimari deseni ile yapılan, PHP web uygulaması için arıyorum. (Genelde ben sık sık anemik modelleri kullanmak zorunda değilim antipattern sayılır fakat ağır veri uygulamaları dayanır) anemik modeli varsa da umurumda değil.

Çok teşekkürler.

EDIT: Ben bir çerçeve için ama tam bir uygulama için aramıyorum. Altyapıları genellikle modeli mimarisi ile yapmak için bir sürü yok.

0 Cevap