Nerede tablo char bir UTF8 bit örneği için dönüştürmek için bulabilirsiniz "Ã ±"

0 Cevap php

Ben Web üzerinden iyice seyir olmuştur ve dönüşümler ile bu tür bir tablo bulmak için görünmüyor olabilir. Olanları ben bazı hatalar var bulmak ve çok güvenilir değildir, bu yüzden bazı resmi tablo veya benzeri için baktım, ama ne yazık ki ben .. işte ben değil ..

Başlığında belirtildiği gibi, ne yapmak istiyorsanız örneğin, "Ã ±" (Ben zaten .. "ñ" biliyorum bu bir) için ne anlama geliyor bilmiyorum, ama sadece İspanyolca karakterler içindir, ama diğerleri (ben zaten biliyorum Polonyalı olanlar).

Asıl sorun ben ben "ene" bunu değiştirmek mümkün olmalıdır .. "EA ± e" olarak ve lattest bazen o kadar örneğine (ok) "ene" ve diğerleri gibi gelebilir PHP bir dize var olduğunu okunabilir .. ama o ok varsa bunu değiştirmek istemiyorum. Bunu yapmak için, ben utf8_decode işlevini kullanarak, ama dize okunabilir durumda, hala "■" için "ñ" olarak değişecektir (ancak beyaz) .. ben hep dize çözülemiyor bu yüzden bu yüzden, ve Ben mb_detect_encoding işlevini kullanırsanız, ben her zaman bir tepki olarak "UTF-8" alacak .. ve o kadar yararlı değil ..

Biliyorum kez Mesela "Â ±", "ñ" için, "Å ¹" vb "Z", için, temelde başka bir yerini alacak bir işlevi yapmayı planlıyoruz .. olduğu gibi yazılı utf8 bit karakter tüm utf8_decode yaptığı aynı tür bir şey .. Birisi burada daha iyi bir çözüm olmadığı sürece!

Thanks in advance! Greetings!

0 Cevap