Postent içerik alanının dışında bir kusur yürütmek için yardımcı

0 Cevap php

Başlamak için, ben bu eklentiyi kullanıyorum

http://wordpress.org/extend/plugins/my-youtube-playlist/ & this theme, www.press75.com/themes/on-demand/this-is-a-sample-video-post-4/

Benim niyetim youtube çalma anda görüntülenen sadece 1 video var tema, üzerinde gri alanda görüntülenen sahip olmaktır. Niyetim i eklenti SHORTCODE koymak ve bu nedenle eklenti yazı için gereken çalma listesi oluşturmak olabilir yer olarak tema Youtube Kod embed alanını kullanmak olmuştur. Ancak bu yazının içerik alanında yer DEĞİLDİR kez SHORTCODE yürütmek için eklenti alamıyor oldum.

Bir video bağlantısı ya nakledilir veya video embed kod tema ilgili alana girildiğinde tema video kabı Div (video için gri alan) oluşturur.

Ben aşağıdaki denedim

  • Fiş onu almak olacağını görmek için tek yazı php dosyasının içine [myyoutubeplaylist LO3n67BQvh0, WGOohBytKTU, iwY5o2fsG7Y, PyKNxUThW4E, 1cX4t5-YpHQ, SJ183htYl-8, eWwoHPrrJYY, bja2ttzGOFM] hardcoding. No Luck. Ekrana sadece çıkış kusur

  • Onu almak olsaydı hardcoding <?php echo do_shortcode('[myyoutubeplaylist LO3n67BQvh0, WGOohBytKTU, iwY5o2fsG7Y, PyKNxUThW4E, 1cX4t5-YpHQ, SJ183htYl-8, eWwoHPrrJYY, bja2ttzGOFM]'); ?> görmek için. No Luck. Bu sadece ekrana SHORTCODE çıktılar.

  • Having the template dump the shortcode parameters into the following:
    <?php echo do_shortcode( get_video($post->ID); ?>. No Luck. It simply outputs the shortcode to the screen

  • Tema tarafından oluşturulan video konteyner div tüm yukarıda dışını tekrarlanması

Ben fikir, taze bitti, bu yüzden her türlü yardım büyük mutluluk duyacağız

0 Cevap