Belirli bir PHP sınıfın her örneği nesne üzerinde bir yöntem Execute

0 Cevap php

Yani PHP bu sorun var, ben birimleri olarak adlandırılan bir tablodan bir referans olan bir sınıf olarak adlandırılan birim var, bu yüzden masa üniteleri üzerinde bir satır güncellemek zaman, ben bir yöntem olarak adlandırılan yenileme çağırarak, benim nesne birimi güncelleştirmek için () , $ gibi birim-> refresh (). Tek bir satır için tüm güncelleştirmeleri nesne birimine yapılır çünkü bu benim için ok çalışıyor.

Başka sınıflar birimleri tablosunu günceller zaman sorun ortaya çıkar. Örneğin i (çoğul) birimleri olarak adlandırılan bir sınıf var diyelim. Bu sınıf birim sınıfının nesne tarafından başvurulan olabilir satırları değiştirerek, birimler tabloya büyük değişiklikler yapar.

Yani ben birim sınıfının belki bir statik yöntem tip birimin tüm oluşturulan nesneleri yapabilir eğer onları) yöntemi (onlar yenilemek aramak, ya da belki bir tasarım var bu iş için başka bir yol, bir ORM gibi (, ya da yapabilirsiniz düşünüyordum düzeni). Ben iki koşul, 1) i posgtres üzerinde çalışacak ve ben bu değişmez, 2) Ben böylece kullanıcı fonksiyonları ve tetikleyicileri ve karmaşık SQL (zaman ve tarih hesaplamaları çok, inners seçtiği bir çok kullanmak ve) var.

Peki durum bu tür yararlı olabilir?

0 Cevap