OO PHP Bela (ya da herhangi bir kalıcı olmayan çevre)

0 Cevap php

Ben çocukken geri QBASIC saymak sürece, ben üniversitede bir buçuk-on yıl önce nesne yönelimli paradigma program öğrendim, bu yüzden nasıl çalıştığını anlamak. Her şeyi, her sayfa yük yeniden başlatılır, çünkü benim büyük, veritabanına dayalı PHP uygulamalarında bu uygulama, ancak, zorluk var. Tek gerçek kalıcılık veritabanı, ama sadece bir sonraki tekrar baştan yapmak zorunda olacak gibi veritabanındaki tüm verileri çekerek ve her sayfa yük tüm nesneleri yeniden, çok değil yararına yükü bir sürü gibi geliyor sayfa yükleme.

Ben OO yeniden-faktörü bir uygulama (şimdi üçüncü girişimi) çalıştığınızda Ayrıca, ben sorunlar bu türlü içine çalıştırın:


"Kişi" adlı bir sınıf var ve bu özellikleri bir çeşitlilik içerir. O sınıfın uzantıları biri, "Oyuncu", tipi "Player" bir "ana" özelliğini içerir. Başlangıçta, oyuncuların hiçbiri anne ile başlar, bu yüzden hepsi boş olarak bu alanla başlatılmış olacaktır. Zamanla, ancak, veliler Oyuncular özelliklerine eklenebilir, ve zaten var diğer oyuncular nesneleri başvurur.

PHP, ancak ben oyuncu zaten ebeveynlere sahip sınıf yapısını yeniden inşa etmek gerekir ki kaçınılmaz. Ben bir ebeveyn henüz örneği olmayan bir oyuncu olarak sahip bir oyuncu örneğini eğer böyle bir durumda, - Ben bir sorun var.


PHP ile uğraşırken OO programlama kapsamını azaltmak için gerekli midir?

0 Cevap