Soruların mı var ? Cevaplar bizde!

Nasıl Kıvrılmaları kullanarak PHP bir RAW POST yapabilirsiniz.
etiketler:
Ben cURL kullanarak bir PHP komut dosyası için bir form ve (a db) gizli bir e-posta değişken bilgi göndermeye çalışıyorum.
etiketler:
Ben sadece bir server.Following kod .... elseif ($ _GET ['action'] == 'login') {if (($ _POST ['Login_name']) boş) {$ _POST oluyor, alışılmadık bir sorun var
etiketler:
Ben bir mysql_escape_string ile her biri bana aşağıdakileri yapmak için () o ok kodlama uzun bir form ve yerine sert üzerinden $ _POST içinde gönderilen değişkenler bir grup var?
etiketler:
$ Username = "Sam"; ...: Nasıl bir formu kullanarak, ve ben gerçekten olsa yapmaya çalışıyorum sonraki page.What gelen değişkeni erişmeden PHP bir değişken gönderebilirim, bu gibi bir değişken göndermek olduğunu
etiketler:
Ben bir web sayfasına parametrelerin uzun bir listesini sağlayan bir uygulama var, bu yüzden yerine GET POST kullanmak zorunda.
etiketler:
Sitemde ben basit bir giriş formu var.
etiketler:
Ben 30-40k fotoğraf alırken bir site yüklenenler bir gün var ve ben bir konu artık daha sıklığı ile açılır görmeye oldum.
etiketler:
Ben (CURLOPT_POSTFIELDS yoluyla) cURL seçenek olarak POSTed edilecek verilerin bir dizi atadığınızda, ben önce bu verileri UrlEncode gerekiyor ya da halledilir olacak?
etiketler:
PHP GET yoluyla bir url veri göndermek için çalışıyorum.
etiketler: